Våra Utbildningar

UtbildningUtbildning som grundar sig på erfarenhet och vetenskap

Vi har specialiserat oss på kompetenshöjande utbildningar inom diagnostik, behandlingsstrategier och rehabilitering inom manuell medicin och idrottsmedicin. Våra föreläsare har en stor klinisk och pedagogisk erfarenhet inom respektive område. Tillsammans har vi mer än 8 000 undervisningstimmar. Alla våra kurser har en stark klinisk förankring och grunden i alla kurser är att sammanfoga den senaste forskningen med en klinisk erfarenhet. Våra ledord är ”från teori till praktik”.

Kompetens, kvalité och engagemang

För att du som kursdeltagare ska få ut så mycket som möjligt av våra kurser är antalet deltagare begränsat och vi arbetar i små grupper. Om vi har många anmälningar försöker vi i mån av tid hålla en extra kurs. Vi får högsta betyg av våra kursdeltagare. 98 % av de som har gått våra kurser är nöjda eller mycket nöjda med kursen och 100 % skulle rekommendera dem till andra.

För terapeuter och vårdpersonal

Våra utbildningar riktar sig till naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, osteopater, massörer och läkare.

Se våra aktuella utbildningar/kurser/workshops här eller kontakta oss för mer info om våra utbildningar för terapeuter och vårdpersonal.

För tränare och ledare

Vi håller även föreläsningar och kurser med inriktning på idrottsmedicin för tränare, lagledare och idrottsföräldrar. Vi har erfarenhet från en rad mängd olika idrotter såsom handboll, fotboll, ishockey, innebandy, tennis, löpning och friidrott. Exempel på olika kursteman är idrottsskador-akut omhändertagande, tejpning, specifika besvär såsom knäskador eller axelskador samt skadeförebyggande åtgärder.

Har du frågor angående våra kurser och föreläsningar, kontakta oss gärna.

Är ni flera på samma ort som är intresserad av att gå någon av våra kurser? Vi kan i många fall hålla kurser på just er ort.  Kontakta oss så hittar vi en lösning!