Referenser

Knäskada

Jag skadade mitt knä förra vintern när jag spelade handboll. På Magnetkameraundersökningen såg man att en bit av menisken hade gått sönder och man var tvungen att operera den. Efter operationen körde jag rehabilitering hos Specialistgruppen och är jättenöjd! Otroligt proffsiga och kompetenta. De vet precis vad de håller på med. 4 månader efter operationen kunde jag köra för fullt och var då betydligt bättre tränad än jag var innan skadan, inte bara i knät utan i hela kroppen. Tack för en superbra rehab!

Henrik Karlsson
Henrik Karlsson

Smärta i axel

Efter ett år av mer eller mindre smärta så är nu min axel helt bra. För lite mer än ett år sedan så högg det till i min axel när jag lyfte en resväska. Sedan dess så har jag i princip haft mer eller mindre ont hela tiden i axel. Efter olika sorters träning och rehabilitering så hade jag fortfarande ont. Då kontaktade jag Specialistgruppen eftersom min kollega tipsade om dem. Vid första besöket var det mycket klämma och känna för att se vad som gjorde ont i axeln. Naprapaten kom fram till att det var en gammal bristning i en muskel och att det var lite trångt i axeln som fortfarande skapade besvär. Jag fick stötvågsbehandling, behandling i bröstryggen och skuldran och ett nytt träningsprogram med olika övningar som byttes ut allt eftersom. Efter ett par veckor så kunde jag sova en hel natt utan att ha ont och efter ytterligare några veckor så hade jag inga besvär längre. Jag är väldigt glad att jag kontaktade Specialistgruppen och jag kan varmt rekommendera dem!

Karin Olofsson
Karin Olofsson

Benhinnor

När jag var som mest frustrerad över mina benhinnor kom jag i kontakt med Specialistgruppen. Det är otroligt lätt att få en tid via hemsidan och deras ljusa och fräscha lokaler gör att jag på en gång känner mig som hemma. De är oerhört engagerade och tar sig verkligen tid att lyssna innan man tillsammans, men självklart med deras expertis, hittar den bästa lösningen. Efter stötvågsbehandling är jag idag fri från mina problem och jag kommer aldrig tveka att återvända om jag får andra problem.

Christine
Christine

Långvarig värk

Jag behandlas sedan en tid tillbaka på Specialistgruppen för långvarig värk i nacke, axlar och övre delen av ryggen. Det var först när jag kom till Specialistgruppen som jag började känna en förbättring. Behandlingen ger resultat, dels tack vare en mycket skicklig naprapat, dels för att kliniken har tillgång till många bra hjälpmedel som t ex stötvåg och akupunktur. Atmosfären på kliniken utstrålar lugn, harmoni och kompetens. Redan i väntrummet känner man hur lugnet infinner sig och jobbstressen avtar. Detta tack vare den mycket trivsamma och rogivande miljön. Personalen har ett mycket trevligt, personligt och välkomnande bemötande. På Specialistgruppen känner man sig trygg och väl omhändertagen, samt mycket vänligt bemött. De är professionella och kan sina saker.

Lena
Lena