Nya medarbetare på Specialistgruppen!

Vi hälsar våra nya medarbetare välkomna!

Truls Mikkelsen Omsland, naprapat. Truls har tidigare drivit egen klinik i Norge. Utöver att ta emot patienter på Specialistgruppen arbetar han som naprapat för AIK fotbolls allsvenska herrlag. Truls har varit involverad i forskningsstudier om långvarig nacksmärta samt skador hos unga kvinnliga fotbollsspelare. Han har ett stort intresse för idrott och speciellt CrossFit, fotboll och alpint.

Victor Ramirez Kristiansen, naprapat. Victor har tidigare arbetat på klinik i Norge. Förutom att ta emot patienter på Specialistgruppen arbetar han också ute på företag. Victor har varit deltagit i forskningsstudier om skador hos unga kvinnliga fotbollsspelare. Han har ett gediget idrottsintresse framförallt handboll och har spelat i högsta divisionen i Norge.  Är också aktiv med styrketräning/styrkelyft.

Sara Hellgren, diplomerad massageterapeut. Sara arbetar här på Specialistgruppen med massagebehandlingar, hälsotester, träning och motiverande samtal för både privatpersoner och ute på olika företag. Hon är utbildad i svensk klassisk massage samt idrottsmassage. Utöver denna tjänst är Sara utbildad hälsopedagog och har ett stort intresse för träning och hälsa.

Caroline Gustafsson, diplomerad massageterapeut. Caroline arbetar här på Specialistgruppen med massagebehandlingar, rehabilitering och förebyggande träning både för privata patienter men också ute på plats på olika företag. Hon är utbildad i svensk klassisk massage, idrottsmassage och triggerpunktsbehandling hos Friskvårdsgruppen.  Utöver tjänsten på Specialistgruppen studerar hon till fysioterapeut med ett stort intresse för idrottsmedicin och rehabilitering.

Sophie Sölveborn, medicinsk fotvårdsterapeut. Sophie är utbildad på Axelsons och kan ge dig medicinsk- och förebyggande fotvård, fot- och underbensmassage. Hon är beteendevetare i grunden, utbildad styrketräningsinstruktör, personlig tränare och såväl diplomerad som certifierad på Svenska institutet för sorgbearbetning.