Massagebehandlingar

Har du ont i ryggen? Nackspärr? Ländryggen? Stel? Behöver du idrottsmassage? Eller bara känner dig stressad och behöver lite avkoppling? Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt som kan användas som behandlingsform i olika sammanhang. Massage kan på ett bra sätt lösa upp spänningar i hela kroppen som resulterar till en behaglig och skön känsla. Massagen påverkar inte bara dina muskler utan även nervsystemet vilket leder till en ökad blodcirkulation. Hormoner som frigörs får dig att känna dig lugn och musklernas spänningsgrad minskas samtidigt som koncentrationsförmågan ökas och immunförsvaret blir starkare. Massage är ett ypperligt redskap för smärta och stelhet men även för den som vill ha avkoppling, i friskvårdssyfte eller varför inte som lite vardagslyx.

Våra diplomerade massageterapeuter, Sara och Caroline hjälper dig att förebygga det onda. Välkommen att boka tid för en behandling och tveka inte att höra av dig för eventuella frågor kring de olika behandlingarna.

Klassisk massage:

En klassisk massagebehandling som får dina muskler att slappna av och lösa upp eventuella spänningar som finns i kroppen.

Idrottsmassage:

En djupgående massage i muskler och bindväv. Det är en tuffare behandlingsmetod som passar bra till fysiskt aktiva personer. Syftet att ge aktiverande idrottsmassage är för att man vill öka det venösa återflödet och transportera bort slaggprodukter såsom mjölksyra. Efter en sådan behandling har muskeln en bättre möjlighet för återhämtning.

Välkommen att Boka tid!
Kalender